Aconcagua Expeditions

Normale Route


Geniet terwijl u de hoogste berg van Noord- en Zuid Amerika beklimt. Via de meest bekende route proberen wij de top van Mount Aconcagua te bereiken. Ook u kunt mee met onze expeditie en deze onvergetelijke ervaring beleven op een veilige en betrouwbare manier. Leest u verder over de expeditie want het avontuur is begonnen.

Poolse Gletsjer Route


Het andere gezicht van Mount Aconcagua is overweldigend en huiveringwekkend. De berg loopt af in steile en ijskoude hellingen, waar het beklimmen niet het enige doel is. Technisch wordt het moeilijker en ook op spiritueel gebied is dit het neusje van de zalm. Bij deze route zijn er twee mogelijkheden: enerzijds de Travesia waarbij moeilijkheid, veiligheid en technische kennis van het klimmen in balans zijn en anderzijds de directe route die omhoog gaat via de grote Poolse Gletsjer. Deze laatste route vereist meer moed, inspanning en technische capaciteit. Bekijk alle informatie over de expedities want het avontuur is begonnen.


*Open expedities

Dit zijn expedities met een vooraf vastgestelde vertrekdatum die Aconcagua Expeditions organiseert en aanbiedt gedurende vrijwel het hele zomerseizoen. U kunt zich voor deze expeditie inschrijven en samen met anderen de ervaring delen van het beklimmen van deze hoogste berg in Noord- en Zuid Amerika.** Prive expeditie

Als u de beklimming wilt doen met uw eigen groep of niet kunt deelnemen aan één van onze open expedities, dan biedt Aconcagua Expeditions u de mogelijkheid van een privé-expeditie. Op deze manier kunt u zelf de aanvangsdatum kiezen en de ervaring alleen delen met de mensen in uw eigen groep.